top of page

סלט ברוקולי ברוטב יוגורט לימון

8 מנות

כל מנה מכילה: 1 שומן 



מה צריך? 

800 גרם ברוקולי מפרוק לפרחים קטנים

2 כפות חמוציות ללא תוספת סוכר 

3 כפות גרעיני חמנייה קלופים קלויים 

1 גזר חתוך לג’וליאנים 

1 תפוח עץ אדום פרוס 

1 סלרי חתוך לפרוסות קטנות 


לרוטב: 

1 גביע יוגורט מועשר בחלבון 0% שומן 

2 כפוץ מיץ לימון 

1 שן שום כתושה 

1 כף שמן זית 

מלח, פלפל שחור

 


איך מכינים? 

מכינים את הברוקולי: מרתיחים מים בסיר גדול. מוסיפים את הברוקולי ומבשלים 2-3 דקות. מסננים מיד מהנוזלים ושוטפים במים קרים לעצור את תהליך הבישול. מצננים. 

בצנצנת קטנה מערבבים את כל חומרי הרוטב לרוטב אחיד. טועמים ומתקנים תיבול.

מסדרים את כל הירקות בקערה גדולה, יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים בעדינות עד שהמרכיבים מצופים היטב. מגישים מיד 

Comments


 כל הזכיות שמורות לשירי חפץ ורוית אפרתי - טוויסט בחשיבה 2023© 
www.thinkingtwist.co.il

bottom of page