top of page

קרקר כוסמין

מה צריך? 



 2 כוסות קמח כוסמין

שקית  א. אפייה

4 כפות: שומשום, קצח, צ'יה, תערובת גרעינים קלופים

כפית מלח

5 כפות שמן זיתכוס מים

איך מכינים?

  1. לשים את כל רכיבי הבצק לכדור בצק אחיד מעט דביק.

  2. משטחים את הבצק בין שני ניירות אפייה מרוססים בתרסיס שמן.

  3. מורידים את נייר האפייה העליון ומניחים את הבצק עם הנייר התחתון בתבנית אפייה. בעזרת סכין לחיתוך פיצה משוננת חותכים את הבצק לריבועים לפני האפייה.

  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-  180 מעלות, 12-15 דקות. חשוב לשמור על הקרקרים בזמן האפייה בהתאם לחוזק התנור שלכם ייתכן שזמן האפייה יתקצר.

Comments


 כל הזכיות שמורות לשירי חפץ ורוית אפרתי - טוויסט בחשיבה 2023© 
www.thinkingtwist.co.il

bottom of page