פשטידת קישואים וטופו טבעונית
- טוויסט בחשיבה
- לפני 17 שעות
- זמן קריאה 1 דקות
4 מנות
כל מנה מכילה: 0.75 חלבון, 0.25 פחמימה

מה צריך?
3 קישואים מגורדים דק וסחוטים מנוזלים
1 קוביית טופו מגורדת גס (300 גרם)
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
4 כפות קמח כוסמין
1 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים?
מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית פיירקס גדולה. מגרדים את הקישואים ומעבירים למסננת. סוחטים היטב את הנוזלים. במחבת גדולה, מאדים עם תרסיס שמן את הבצל עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מוסיפים למחבת את הטופו המפורר ומטגנים כ-5 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהוא מתחמם ומקבל מעט צבע. מוסיפים את התבלינים (כמון, כורכום, פפריקה, מלח ופלפל) ומערבבים היטב ומצננים.
מערבבים את הקישואים הסחוטים, תערובת הטופו והבצל עם הקמח, מעבירים את התערובת לתבנית המשומנת. אופים בתנור במשך 30-40 דקות, או עד שהפשטידה יציבה וזהובה.
Comments