top of page

פשטידת כרישה


מה צריך?



4 גבעולי כרישה קצוצים ומאודים במחבת עד ששקופים (אפשר גם בצל אם אין לכן)

4 ביצים

120 גרם בולגרית 5%

100 גרם לאבנה 5%

3 כפות קמח כוסמין/ חיטה מלאה

2 פרוסות גבנ"צ 9% קצוצות

מלח, פלפל, אגוז מוסקט


לקישוט (לא חובה)

מעט קצח וזיתים שחורים.


איך מכינים?

להכנה מאדים את הכרישה במחבת, במקביל מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה. מוסיפים את הכרישה.

מעבירים לתבנית, קוטר 24 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, כחצי שעה - 40 דקות עד שמזהיב.

Comentarios


 כל הזכיות שמורות לשירי חפץ ורוית אפרתי - טוויסט בחשיבה 2023© 
www.thinkingtwist.co.il

bottom of page