top of page

סלט כרובית ועלי רוקט

6 מנות 

כל מנה: 1 מנת שומן 


ree

מה צריך?

1 ראש כרובית מפורק לפרחים

2 כפיות פפריקה מתוקה

1 כפית מלח גס

0.5 כפית פלפל שחור

תרסיס שמן 


לרוטב:

2 כפות חומץ בן יין

1 כפית חרדל דיז'ון 

מלח גס, פלפל שחור

2 כפות שמן זית 


שקית גדולה עלי רוקט 


איך מכינים? 

מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית מרופדת בניי אפייה, מתבלים את הכרובית ומרססים בתרסיס שמן, אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות תוך כדי ערבוב מידי פעם שהכרובית לא תישרף. 

להכנת הרוטב: מערבבים  היטב את כל החומרים בצנצנת.  

להגשה: מסדרים את עלי הרוקט על צלחת הגשה. מניחים מעל את פרחי הכרובית. יוצקים מעל את הרוטב ומגישים. 

תגובות


 כל הזכיות שמורות לשירי חפץ ורוית אפרתי - טוויסט בחשיבה 2025© 
www.thinkingtwist.co.il

bottom of page