סלט כרובית ועלי רוקט
- טוויסט בחשיבה

- 11 בספט׳
- זמן קריאה 1 דקות
6 מנות
כל מנה: 1 מנת שומן

מה צריך?
1 ראש כרובית מפורק לפרחים
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית מלח גס
0.5 כפית פלפל שחור
תרסיס שמן
לרוטב:
2 כפות חומץ בן יין
1 כפית חרדל דיז'ון
מלח גס, פלפל שחור
2 כפות שמן זית
שקית גדולה עלי רוקט
איך מכינים?
מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית מרופדת בניי אפייה, מתבלים את הכרובית ומרססים בתרסיס שמן, אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות תוך כדי ערבוב מידי פעם שהכרובית לא תישרף.
להכנת הרוטב: מערבבים היטב את כל החומרים בצנצנת.
להגשה: מסדרים את עלי הרוקט על צלחת הגשה. מניחים מעל את פרחי הכרובית. יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.






תגובות