top of page

סלט חצילים ים תיכוני

6 מנות 

כל מנה: 1 מנת שומן 

ree

מה צריך?

2 חצילים בינוניים-גדולים

1 פלפל אדום

1 בצל סגול

1 כפות שמן זית

1 כפית כמון

מלח גס, פלפל שחור

3 שיני שום

0.5 כוס פטרוזיליה קצוצה

מעט מיץ לימון




איך  מכינים? 

חותכים את החציל לקוביות או פרוסות קטנות. 

מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים בתרסיס שמן, מתבלים בכמון, מלח ושום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהחצילים מוכנים.

בינתיים חותכים את הפלפל והבצל לרצועות ומניחים בקערה ביחד עם הפטרוזיליה, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור.  כשהחציל מוכן מעבירים אותו לקערה ומערבבים. מוסיפים את הלימון, טועמים את התיבול ומתקנים לפי הצורך. 

תגובות


 כל הזכיות שמורות לשירי חפץ ורוית אפרתי - טוויסט בחשיבה 2025© 
www.thinkingtwist.co.il

bottom of page