סלמון בקראסט אגוזים
- טוויסט בחשיבה
- 2 בינו׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 3 בינו׳ 2024
8 מנות דג

מה צריך :
8 פרוסות סלמון במשקל 150 גרם כל אחת
למרינדה:
2 כפות סילאן 2 כפות רוטב סויה
2 כפות מים
מלח גס 2 כפות פפריקה מתוקה מעט פלפל שחור
לקישוט:
100 גרם תערובת אגוזים שונים קצוצים גס: מלך, שקדים, פקאן, קשיו
כפית שום כתוש, חצי כפית צ'ילי יבש גרוס
פרוסות לימון , פטרוזיליה קצוצה
איך מכינים?
בקערה קטנה מערבבים את כל חומרי המרינדה לתערובת אחידה. מורחים את הדגים בתערובת. מסדרים את הדגים בתבנית חסינת חום עם העור למטה. מערבבים את תערובת האגוזים עם התבלינים ומפזרים מעל הדגים.
מעל כל דג מניחים פרוסת לימון אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
כ- 20-25 דקות עד שהדג מוכן לטעמכם (זהירות לא לייבש) .
פרוסת דג היא מנת חלבון ומנת שומן
Comments