top of page

נגיסי אצות סלמון או טופו


ree

8 יחידות 

מה צריך?

2 אצות לסושי

200  גרם סלמון טרי חתוך לקוביות  או 200 גרם טופו מגורד  

1 כף סויה

1 צף צ'ילי ללא סוכר

בצל סגול חתוך לקוביות

פלפל אדום חתוך לקוביות

עשבי תיבול פי הטעם



איך מכינים?

מחלקים כל אצה ל- 4 ומסדרים בתבנית שקעים. מרססים בתרסיס שמן . בקערה מערבבים את הדג עם הירקות ורטבים ובכל שקע מוסיפים כף מהתערובת .


אופים בתנור שחומם מראש כ- 10-15 דקות. מוציאים מצננים ומגישים.


 4 יחידות = 1 מנת חלבון

תגובות


 כל הזכיות שמורות לשירי חפץ ורוית אפרתי - טוויסט בחשיבה 2025© 
www.thinkingtwist.co.il

bottom of page