מאפה מצות תרד וגבינות
- טוויסט בחשיבה
- 17 באפר׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
8 מנות

מה צריך?
4 מצות
250 גרם גבינה לבנה 5% שומן
100 גרם גבינה צהובה 9% שומן
200 גרם גבינת פטה 5% שומן
שקית 800 גרם תרד טרי חלוט
2 ביצים
בצל גדול מאודה
מלח, פלפל שחור
לקישוט מעט שומשום
איך מכינים?
מאדים את הבצל במחבת, מוסיפים לו את התרד חולטים ומערבבים. מצננים וסוחטים היטב היטב מנוזלים. מערבבים את התרד עם כל תערובת הגבינות. במקביל מרטיבים היטב את המצוב מתחת לברז מים ומועכים אותם לתוך תערובת הגבינה. מוספים ביצים טרופו ומתבלים. מעבירים כל כל המסה (כמו פשטידה) לתבנית חסינת חום ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעולת כ 30-40 דקות
כל מנה: 1 מנת פחמימה , 1 מנת חלבון
פסח
Comments