לביבות עדשים טבעוני
- טוויסט בחשיבה

- 8 בדצמ׳
- זמן קריאה 1 דקות
20 לביבות
כל המתכון: 10 פחמימה, 6 שומן
כל 4 לביבות: 2 פחמימה, 1 שומן

מה צריך?
1 כוס עדשים כתומות לפני בישול
1 בצל גדול מגורד על פומפייה
1 כוס עשבי תיבול קצוצים- פטרוזיליה, כוסברה
1 שן שום כתושה
1 כף טחינה גולמית
2 כפות קמח כוסמין
1 כף שמן זית
מלח, פלפל שחור,מעט כמון
איך מכינים?
מבשלים את העדשים הכתומות במים כ-15 דקות עד שהן מתרככות, מצננים ומסננים היטב מנוזלים. מערבבים את העדשים בקערה גדולה עם כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה. מסדרים בעזרת 2 כפות לביבות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות עד שהן מזהיבות ומתייצבות, כ-20 דקות.






תגובות