דג סלמון בטריאקי ולימון
- טוויסט בחשיבה

- 11 בספט׳
- זמן קריאה 1 דקות
6 מנות
כל מנה: 1 חלבון, 0.5 שומן, 0.5 פינוק

מה צריך?
6 נתחי פילה סלמון פרוס במשקל 150 גרם כל אחד
4 כפות רוטב טריאקי
3 כפות מיץ לימון
2 כפות רוטב סויה
מלח, פלפל שחור גרוס
שום כתוש
לקישוט:
בוטנים קצוצים
פלפל חריך
בצל ירוק
איך מכינים?
מסדרים את פרוסות הדג בתבנית. בקערית קטנה מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הדגים. מכניסים לתנור שחומר מראש (או מכשיר נינג’ה גריל) על תוכנית גריל ל-200 מעלות כ-15 דקות עד שהדג מוכן.
מעבירים לצלחת הגשה מקשטים ומגישים.






תגובות