קרוטונים תוצרת בית
- טוויסט בחשיבה
- 1 בינו׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 4 בינו׳ 2024
מה צריך?

לחם קל / מלא / שיפון / דגנים (כמות לפי רצונכם)/ לחם ללא גלוטן
תבלינים יבשים לפי הטעם: תבלין פיצה, זעתר, כמון, פלפל שחור, מלח גס, שום
תרסיס שמן
איך מכינים?
מחממים תנור לחום בינוני 150 מעלות. חותכים את הלחם לקוביות קטנות. מרססים בתרסיס שמן ומתבלים לפי הטעם. אני מאוד אוהבת את טעמו של תבלין הפיצה בשילוב עם כמון, מלח גס ושום כתוש. מסדרים את קוביות הלחם על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה. ומכניסים לייבוש בתנור. כ- 20- 30 דקות. מידי פעם פותחים ומערבבים כדי שהלחם יתייבש מכל הצדדים. יש לשמור עליהם שלא יישרפו.
שומרים בכלי אטום 10 ימים עד שבועיים במקרר.זהירות טעים!!!!!!! אצלי זה אף פעם לא מגיע ל- 10 ימים.
מנות: 4 כפות = מנת פחמימה
תגובות