top of page

דג סלמון בעשבי תיבול

6 מנות 

מה צריך? 


ree

6 פרוסות דג סלמון (300 גרם כל אחת)  

2 כוסות תערובת עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום, נענע)

2 שיני שום כתושות

3 כפות אבקת שקדים 

מלח גס, פלפל שחור, מעט צ'ילי יבש גרוס

תרסיס שמן  


איך מכינים? 

מנקים את פרוסות הדג מעצמות ומסדרים בתבנית חסינת חום עם העור כלפי מטה. 

בקערה קטנה מערבבים את כל רכיבי הציפוי- עשבי התיבול, השום, השקדים, מלח, פלפל וצי'לי. מרססים את הדגים בתרסיס שמן ומורחים מעל את הציפוי 

מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ- 20 דקות. 

5 דקות אחרונות מורידים את ניייר הכסף

כל מנת דג- 2 מנות חלבון, 0.5 שומן 

Comentarios


 כל הזכיות שמורות לשירי חפץ ורוית אפרתי - טוויסט בחשיבה 2023© 
www.thinkingtwist.co.il

bottom of page