שבלול בורקס אישי מבצק פילו
- טוויסט בחשיבה
- 3 בינו׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות

2 יחידות
מה צריך?
דף פילו חצוי לשניים
מלית: 1 בצל קצוץ
צרור עלי מנגולד
100 ג' בולגרית 5% שומן
100 גרם קוטג' 5% שומן
איך מכינים? פורסים את דף הפילו על משטח עבודה. מקפיצים את הבצל המאודה עם תרסיס שמן וכשהוא שקוף מוסיפים את המנגולד ומאדים ביחד. מצננים סוחטים מנוזלים ומרעבבים עם הגבינות.
על כל חצי דף פילו מניחים בקצה מהמלית שהכנתם מראש. מגלגלים לצורך גליל ואז שבלול. מרססים בתרסיס שמן ואופים בתנור שחומם מראש ב- 180 מעלות עד ששחום.
מגישים עם ביצה קשה ורסק עגבניות טבעי.
מנה: 1 מנת פחמימה, 1/2 מנת חלבון
Comments