רול סלמון מעושן עם גבינת שמנת
- טוויסט בחשיבה
- 18 ביולי
- זמן קריאה 1 דקות
2 מנות
כל מנה: 1 מנת חלבון, 1.5 חלבון

מה צריך?
2 טורטיות מחיטה מלאה/ מופחתת קלוריות
140 גרם סלמון מעושן פרוס דק.
200 גרם גבינת שמנת 5%
1/2 בצל סגול קטן, קצוץ דק-דק
1 כף עירית קצוצה
כפית לימון קטן
מעט פלפל שחור גרוס.
עלי רוקט/בייבי תרד/חסה עדינה.
צנוניות פרוסות דק.
איך מכינים?
מכינים את המלית: בקערה קטנה, מערבבים את גבינת השמנת עם הבצל הסגול הקצוץ, העירית הקצוצה, מיץ הלימון ומעט פלפל שחור גרוס. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מרכיבים את הרול: מניחים טורטייה אחת על משטח עבודה נקי.
מורחים שכבה אחידה של תערובת גבינת השמנת על כל הטורטייה, כמעט עד הקצוות. מסדרים שכבה אחידה של פרוסות סלמון מעושן מעל גבינת השמנת.
מוסיפים עלי ירק וצנוניות.
מגלגלים את הטורטייה בזהירות ובהידוק, החל מהקצה הקרוב אליכם, כלפי מעלה.
Opmerkingen