top of page

טארט פילו פתוח

עודכן: 16 בינו׳ 2024

8 מנות



מה צריך? 

4 דפי פילו

1 שמנת לבישול 9%

2 ביצה

200 גרם בולגרית 5% שומן 200 גרם  ריקוטה 5% שומן

סלסלת פטריות שמפיניון חתוכה 200 גרם עלי תרד (מופשרים וסחוטים) מלח| פלפל שחור| שום כתוש


איך מכינים?

בתבנית גדולה (פיירקס) מסדרים את דפי הפילו כבסיס לטארט , מרססים בתרסיס שמן, מפזרים על העלים את הפטריות, התרד, שום כתוש, גבינה בולגרית וריקוטה. בקערה נפרד טורפים את השמנת עם הביצה ויוצקים על התערובת. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שהבצק פריך והמלית התייצבה.


כל מנה מכילה: 1 מנת פחמימה,  0.5 מנת חלבון, 0.5 שומן

Comments


 כל הזכיות שמורות לשירי חפץ ורוית אפרתי - טוויסט בחשיבה 2023© 
www.thinkingtwist.co.il

bottom of page