טארט פילו פתוח
- טוויסט בחשיבה
- 4 בינו׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 16 בינו׳ 2024
8 מנות

מה צריך?
4 דפי פילו
1 שמנת לבישול 9%
2 ביצה
200 גרם בולגרית 5% שומן 200 גרם ריקוטה 5% שומן
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכה 200 גרם עלי תרד (מופשרים וסחוטים) מלח| פלפל שחור| שום כתוש
איך מכינים?
בתבנית גדולה (פיירקס) מסדרים את דפי הפילו כבסיס לטארט , מרססים בתרסיס שמן, מפזרים על העלים את הפטריות, התרד, שום כתוש, גבינה בולגרית וריקוטה. בקערה נפרד טורפים את השמנת עם הביצה ויוצקים על התערובת. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שהבצק פריך והמלית התייצבה.
כל מנה מכילה: 1 מנת פחמימה, 0.5 מנת חלבון, 0.5 שומן
Comments